Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΑΛΑΣΤΡΑ ΕΚΑΝΕ 3-0 ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ....






Ένας κακός Άρης χωρίς να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία γνώρισε την ήττα από τον Καμπανιακό με 3-0. Οι «κίτρινοι» μπορεί στην πρεμιέρα να κέρδισαν την Καστοριά και να έδειξαν ότι θα είναι από το μεγάλο φαβορί για άνοδο, σήμερα όμως σ’ ένα γήπεδο γνώριμο, Καυτανζόγλειο και μπροστά στο κοινό του γνώρισε την ήττα.

Ο Καμπανιακός μπήκε στο παιχνίδι δυνατά δημιουργώντας ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ οι «κίτρινοι» φαίνεται πως είχαν το μυαλό τους ακόμα στο ματς με την Καστοριά. Οι προσπάθειες των Χρήστου και Αντωνιάδη κατέληξαν στην αγκαλιά του Καρατζιοβαλή, όχι όμως και στην φάση του 19ου λεπτού. Μετά από λάθος του Γιαννίτση, ο Χρήστου έκλεψε τη μπάλα με τον Καρατζιοβαλή. Ο διαιτητής που ήταν κοντά στην φάση έδωσε την αποβολή του γκολκίπερ του Άρη και το σημείο του πέναλτι. Ο Υψηλός νίκησε τον Μπαϊμάκη γράφοντας το 1-0.

Οι γηπεδούχοι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δημιούργησαν τις ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα γκολ. Στο 35’ είχαμε την σωτήρια επέμβαση του Μπαϊμάκη σε σουτ του Χρήστου από το ύψος του πέναλτι. Ενώ στο ο Υψηλός, έκανε άνω – κάτω την άμυνα του Άρη και πριν σουτάρει ανακόπηκε από τάκλιν του Νούνγκα.

Στην επανάληψη ο Καμπανιακός πέτυχε και δεύτερο και πάλι με τον Υψηλό στο 48ο λεπτό από την άσπρη βούλα μετά από μαρκάρισμα του Γκόλια. Στο 69’ ο Παπαζής δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Σταυρόπουλο με αποτέλεσμα και οι γηπεδούχοι να παίξουν με 10 παίκτες.

Ο Άρης που δεν αντέδρασε σε κανένα σημείο του αγώνα δέχθηκε στις καθυστερήσεις και τρίτο γκολ με τον Προβατίδη. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ πέρασε με ευκολία τους αμυντικούς του Άρη, αλλά και τον Μπαϊμάκη γράφοντας το τελικό 3-0.

www.gazzeta.gr 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου