Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 100.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ !!! ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...




Ξεκινήσαμε ένα ταξίδι το 2011 με μόνο μας οδηγό το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , και αυτό σε μια άνιση μάχη με σελίδες όπου είχαν ένα ιστορικό υπόβαθρο αλλά και τρανταχτά ονόματα της Δημοσιογραφίας , με ανθρώπους που μετά από κάθε αγωνιστική έπαιζαν τις αναλύσεις και τους αγώνες τους από τα τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλονίκης για τα Ερασιτεχνικά Παιχνίδια. Βέβαια να τονίσουμε εδώ οτί δεν υπάρχει κάποιο θέμα αντιπαλότητας αλλά μόνο συνεργασίας και επαγγελματισμού και πολλές φορές κάποια θέματα γίνονται αναδημοσίευση από αυτές τις σελίδες. 

Μέσα από μια μεγάλη μάχη που δώσαμε με το χρόνο ως επί το πλείστον αλλά και με την οικονομική κρίση που ξέσπασε , το 2012 αφιερωθήκαμε στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ. Να μπορέσουμε να ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο για τα τεκταινόμενα της κάθε αγωνιστικής . Αυτό μας δημιούργησε περισσότερες υποχρεώσεις όπως η αντικειμενικότητα αλλά και η καθαρή γραφή . Έγιναν λάθη τα οποία και αναγνωρίζουμε αλλά εδώ είμαστε για να τα διορθώσουμε όλα .

Συνεχίζουμε το 2014 προς το 2015 έχοντας πλέον στις πλάτες μας να σας προβάλουμε νέα από το 

  • ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ , 
  • ΤΗ SUPER LEAGUE όπου ανεβάζουμε αποτελέσματα και βαθμολογίες κάθε αγωνιστικής , 
  • Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των ομάδων με video 
  • Νέα Αποτελέσματα και Βαθμολογία από FL & FL2 
  • Περιφερειακά Νέα από ΕΠΣ Χαλκιδικής - Κιλκίς κτλ.. 
Επίσης να θυμήσουμε οτι το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο κάλυψε μεγάλο μέρος και από το MUNDIAL 2014 φέτος το καλοκαίρι με αφιερώματα τόσο για την Εθνική Ελλάδος αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες. 

Το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης μαζί με το SPORT GOAL θα είναι δίπλα σας σε κάθε περίπτωση και επειδή έχουμε κόσμο από όλη την Ελλάδα , θέλουμε να είμαστε μαζί σας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου