Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : ΑΛΩΣΕ ΤΑ ΚΥΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ... 1-2


FIN PORT ALUMINIO , THERMI THESSALONIKI






Αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το γκολ του Παπαγαθωνίκου, ο Θερμαϊκός Θέρμης πέρασε νικηφόρα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από τα Κύμινα, κερδίζοντας με 1-2 τον τοπικό Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Κώστα Γιότκου πήρε την πρώτη νίκη της χρονιάς, σε ένα παιχνίδι όπου αν και έχανε με 1-0, κατάφερεμε τα γκολ του Σιαντρόπουλου (με πέναλτι) και του Φαρμάκη να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Στο 61΄οι φιλοξενούμενοι είχαν επίσης δοκάρι με τον Σιαντρόπουλο.
Από την άλλη, ο Ολυμπιακός Κυμίνων παρέμεινε για δεύτερο παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον την ερχόμενη Τετάρτη, πηγαίνει στον Μονόλοφο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Διγενή, ο οποίος και αυτός μετά την ήττα στην Ηλιούπολη παρέμεινε για δεύτερο αγώνα χωρίς το «τρίποντο».
Τέλος, οι πρωταθλητές της Θέρμης υποδέχονται μεσοβδόμαδα την Μαλακοπή, με μοναδικό στόχο βέβαια την νίκη.

Ολυμπιακός Κυμίνων- Θερμαϊκός Θέρμης 1-2
Σκόρερ: Παπαγαθωνίκου 33΄/ Σιαντρόπουλος 50΄(πεν.), Φαρμάκης 73΄
Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Oλυμπιακός Κυμίνα (Πετράκης): Μουρμούρας, Κιομιρτζόγλου, Χουνουζίδης, Σιούνης, Μεσσιάρης, Τσακίρης, Παπαγαθωνίκου, Βερνής (66΄ Κοσμίδης), Καμπάνης, Ελευθεριάδης (75΄Μόρφης), Σαββαϊδης (45΄Τζίμας)
Θερμαϊκός Θέρμη (Γιότκος): Παλαβράκης, Φάκας, Ιορδανίδης (81΄Βοσνιάδης), Κολώνης, Αρχοντίδης, Καραπατσακίδης, Σιαντρόπουλος, Φαρμάκης (91΄Νταγγίνης), Τσόχας (70΄ Μέτσιος), Τρόκας, Παπαδόπουλος

www.epsm24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου