Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΧΟΡΕΨΕ ΚΟΤΣΑΡΙ & ΠΥΡΙΧΕΙΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ 1-0 (VID)












Με πολλά νέα πρόσωπα, αρκετές επιστροφές και καλή ψυχολογία από τις πρόσφατες εμφανίσεις ετοιμάστηκε οΠΑΟΚ να αντιμετωπίσει ως φιλοξενούμενος τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυταντζόγλειο. Η ήττα με 1-0 προσέφερε πολλά συμπεράσματα, αλλά και προβληματισμό…
Το μεγάλο στοίχημα της ανανεωμένης ενδεκάδας ήταν να βρει ρυθμό, να συνεχίσει το επιβλητικό στυλ των προηγούμενων παιχνιδιών, να πρεσάρει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στα πρώτα λεπτά του ματς το κατάφερε και με το παραπάνω και με γρήγορες ευκαιρίες του Παπαδόπουλου, του Μάρτενς και τoυ Πόζογλου μέσα από την περιοχή, φάνηκε ότι το γκολ ήταν ζήτημα χρόνου. Και πράγματι ήταν, αλλά για τον…Απόλλωνα! Χωρίς τίποτα να προμηνύει κάτι τέτοιο, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις των γηπεδούχων στην περιοχή του Γιακουμή, oΕυσταθίου έμεινε μόνος του δεξιά στο ύψος της περιοχής και με “ξερό” σουτ στο “παράθυρο” της εστίας έκανε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ ήταν αναγκασμένος τώρα πέρα από το να ψάχνει το δικό του ρυθμό, να διασπάσει και το αμυντικό τοίχος που ύψωσε ο Απόλλων υπερασπιζόμενος το προβάδισμά του. Το ημίχρονο τελείωσε διαφορετικά απ΄ότι ξεκίνησε, με τον ΠΑΟΚ να μη βρίσκει διαδρόμους.
Στην επαναληψη φάνηκε και η τάση του Απόλλωνα να παίξει και με το χρόνο, οπότε ο ρυθμός χάλασε ακόμη περισσότερο. Η είσοδος των Τζανδάρη και Αθανασιάδη για να τονώσει την επιθετικότητα και το πρέσινγκ δεν άλλαξε κατά πολύ την εικόνα του ματς και πέρα από μια ευκαιρία με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Κλάους στο 62′ που έβγαλε με υπερένταση πάνω από τη γραμμή ο Βρονταράς, δεν καταγράφηκε άλλη καθαρή ευκαιρία. Οι ποδοσφαιριστές της Καλαμαριάς κέρδιζαν φάουλ-ανάσες με ευκολία και το ιατρικό τιμ των γηπεδούχων έκανε…υπερωρίες! Χαρακτηριστικών ήταν ότι στο 70ο λεπτό, είχαν παιχτεί λιγότερα από 40 λεπτά ποδοσφαίρου, με τονΠΑΟΚ να έχει 65% κατοχή μπάλας ποσοστά που συνεχίστηκαν ως το τέλος!
Κι ενώ ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 3 καθαρόαιμους επιθετικούς, η μπάλα έφτανε σπανιότερα μπροστά κι ενώ η Καλαμαριάαμυνόταν, έπαιρνε σφυρίγματα για επιθετικά φάουλ σε διεκδικήσεις και κίτρινες κάρτες οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου (6 τον αριθμό) με αποτέλεσμα να περνάει ανεκμετάλλευτος ο χρόνος. Ο Μήτσιος έδειξε 4 λεπτά καθυστέρηση (μόνο 2΄λεπτά έμεινε ο Βρονταράς κάτω σε τραυματισμό του) και μοιραία ήρθε μια ήττα “εκτός προγράμματος” που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ να διεκδικήσει τη νίκη στα 2 επόμενα παιχνίδια για να περάσει στην επόμενη φάση.
Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερτίν, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52′ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66′ Σουλίδης), Γκέσιος.
ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Τζιόλης, Ποζατζίδης (74′ Σκόνδρας), Σπυρόπουλος, Γκολάσα, Μάρτενς, Σαββίδης (52′ Τζανδάρης), Κουλούρης, Πόζογλου (52′ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

http://www.paokfc.gr/

ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ...
  • 2500 χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝ και του ΠΑΟΚ έδωσαν το παρών στο συγκεριμένο παιχνίδι. Ένταση προκλήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα όπου φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν με ντού στην κερκίδα ( και φυσικά δε πλήρωσαν εισιτήριο , περίπου το 80 % ) .
  • Από τη μεριά των επισήμων ήταν 1500 φίλοι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, μεγάλο μέρος των φιλάθλων του Απόλλων ήταν εκτός Καλαμαριάς όπως Σταυρούπολη - Ηλιούπολη - Εύοσμος - Συκιές - Κολχικό - Γερακαρού  - Νεάπολη αλλά και Καστοριά - Κιλκίς - Βέροια - Ξάνθη .
  • Από τη μεριά των φίλων του ΠΑΟΚ ξεχώρισαν πανό από τη Φλώρινα , Γαλάτιστα , Συκιές , Μακεδόνες , Θύρα 4 .
  • Εξαλλα πανηγυρίστηκε το τέρμα του Ευσταθίου από τους φίλους του Απόλλων όπου ξεκίνησαν ένα δυνατό οπαδικό παραλήρημα . Το παιχνίδι ήταν δυνατό με κύριο σημείο αναφοράς την μη τιμωρία του Παπαδόπουλου σε σκληρό μαρκάρισμα με διπλή αγκωνιά. Από τη μεριά των φίλων του ΠΑΟΚ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δεν υπήρχε το παραμικρό με εξαίρεση ένα σκηνικό σχετικά μικρό που έγινε στην κερκίδα των ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΩΝ.
  • Με ποντιακές φορεσιές φίλοι του Απόλλων αλλά και με κασκόλ της Tραπεζούντας ( Trabzosport ) 
  • Θετική εντύπωση στους ανθρώπους των Μ.Μ.Ε. έκανε η κίνηση της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ να προσφέρει cattering από την επιχείρηση BROTHERS 
  • Oι διαφημιστικές πινακίδες έγιναν από την ΕΡΜΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ & EL GRECO ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ στο Κολχικό και οι χορηγοί της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ προβάλονται και στο SHOP OF THE CITY










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου