Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Πίτσι: «Δεν υπήρξε διάθεση πώλησης»



Σύμφωνα με την επιστολή, που δημοσιεύτηκε στο "Flnews.gr", ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Calcio Sports ανέφερε:

«Με την παρούσα επιστολή απευθυνόμενος στον φίλαθλο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ εκφράζω την απογοήτευσή μου για την απόρριψη της πρότασης εξαγοράς της ομάδος.

Ανταποκρινόμενος στην δημόσια δήλωση του μεγαλομετόχου ότι παραχωρείται η ομάδα λόγω επιθυμίας, αδυναμίας, του ιδίου, κατέθεσα έγγραφη πρόταση αγοράς του συνόλου των μετοχών που έχει στην κατοχή του ο μεγαλομέτοχος και μάλιστα στο τίμημα που ο ίδιος αξίωνε και υποχωρώντας στις απαιτήσεις του, τοις απολύτου μετρητοίς, μετά τον εύλογο νομικό και οικονομικό έλεγχο των βιβλίων της ΠΑΕ, δίνοντας μάλιστα και προκαταβολή 50.000 στον ίδιο και καλύπτοντας την προετοιμασία της ομάδας χωρίς να έχει προηγηθεί ο ανωτέρω έλεγχος.

Παράλληλα όπως είχε ο ίδιος προσωπικά ενημερωθεί από εμένα υπήρχαν συμφωνίες με διεθνείς ποδοσφαιριστές (Ονδούρα, Χιλή, Αργεντινή u21), να φορέσουν την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ.

Δυστυχώς εντελώς αναιτιολόγητα η έγγραφη πρόταση μας απερρίφθη προφανώς, γιατί στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ διάθεση πώλησης της ΠΑΕ.

Η παρούσα επιστολή είναι προς ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της και να επιστρέψει στην Α' Εθνική Κατηγορία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου