Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Άκυρο» Παναθηναϊκού σε Καραγκούνη



Ολική ανατροπή στην υπόθεση επιστροφής του Γιώργου Καραγκούνη στον Παναθηναϊκό! Ο Κάρα ενημερώθηκε μέσω του Νίκου Νταμπίζα πως η διοίκηση του τριφυλλιού είναι αρνητική στο να ντυθεί ξανά στα πράσινα! 

Αρνητική τροπή πήρε το σήριαλ του Γιώργου Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό! Η σημερινή ημέρα ήταν και η κρίσιμη για το θέμα, αλλά, παρά τις φήμες που έκαναν λόγο για… νέο γάμο, αυτός, τελικά, δεν θα γίνει. 

Ο Νίκος Νταμπίζας ενημέρωσε τον «Κάρα» ότι η διοίκηση είναι αρνητική στο ενδεχόμενο επιστροφής του διεθνούς άσου στο «τριφύλλι» και κάπου εκεί το θέμα τελείωσε. Ουσιαστικά, ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε πάνω του το θέμα και ο Καραγκούνης δεν θα φορέσει για τρίτη φορά στην καριέρα του τα πράσινα. 

Ο «τυπάρας» ψάχνει, ήδη, για τον επόμενο προορισμό του, αφότου ξεκουραστεί απ' το Μουντιάλ, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να κρεμάσει από τώρα τα παπούτσια του, ενώ απ' την άλλη ο Παναθηναϊκός συνεχίζει πλέον την αναζήτηση για χαφ, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. 

Περισσότερα για το σκεπτικό αυτής της απόφασης και τους λόγους αναμένεται να γνωστοποιηθούν απ' τον Παναθηναϊκό κατά τη διάρκεια της Παρασκευής. 


http://www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου