Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Συμφωνία Ανατολίτη-Χαραλαμπίδη!



Διοικητική εποχή Βασίλη Ανατολίτη… ανατέλλει για τον Απόλλωνα. Ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας και περιφερειακός σύμβουλος συμφώνησε αργά χθες το βράδυ με τον Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί ότι αναλαμβάνει την προεδρία της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Χαραλαμπίδης του είχε προτείνει την Παρασκευή να μπει μπροστάρης στη νέα διοικητική προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» και χθες η απάντηση ήταν θετική, κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επισημοποιηθεί σήμερα. Στη συνάντηση παρών ήταν και ο Γιάννης Λουιζίδης, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, που θα παραμείνει στη διοίκηση, ενώ στόχος είναι από σήμερα κιόλας να «τρέξουν» όλα τα σημαντικά θέματα της ομάδας.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός, η προετοιμασία και η ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα, αφού έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Τα σχέδια του Ανατολίτη πάντως είναι… μεγαλεπήβολα, αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παίκτες που είναι κοντά σε συμφωνία θα είναι αρκετά μεγάλα ονόματα για την κατηγορία, ενώ στο «τιμόνι» των «ροσονέρι» θα παραμείνει ο Αλέξης Αλεξίου.

www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου