Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Β΄ Εθνική, σε απόγνωση



Δύσκολες στιγμές περνούν οι περισσότερες ομάδες της Football League, που έχουν να ανέβουν και φέτος έναν Γολγοθά. Τα έσοδα λιγοστά, ο κόσμος δεν ασχολείται, αυτοί που βάζουν το χέρι στην τσέπη δεν έχουν διάθεση να το κάνουν πια και οι περισσότερες ομάδες είναι στα πρόθυρα της διάλυσης!
Ο Ηρακλής Ψαχνών έχει πρόβλημα, αφού ο ιδιοκτήτης και χρηματοδότης του έκανε γνωστό με το τέλος των πλέι οφ, ότι θέλει να αποχωρήσει και ψάχνει να παραδώσει την ομάδα. Πρόβλημα μεγάλο έχει και ο Ολυμπιακός Βόλου, αφού η αποτυχία στα πλέι οφ και στο μπαράζ με την Ξάνθη, τον κρατά για άλλη μια χρονιά στη Β’ Εθνική και μάλλον διάθεση δεν υπάρχει στον Βόλο και οι παίκτες άρχισαν να φεύγουν. Οι Βολιώτες έφτασαν στο σημείο να συζητήσουν με τον Πλεξίδα της Λάρισας να του δώσουν την ομάδα…
Πρόβλημα υπάρχει και στον Αιγινιακό, ο οποίος επρόκειται να σωθεί με τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ, που τελικά δεν προχώρησε και αν δεν γίνει κάτι, ο πήχης θα πέσει πάρα πολύ.
Η κατάσταση στη Δόξα είναι γνωστή. Αυτή θα σωθεί αν την αναλάβει ο Σαββίδης, διαφορετικά είναι για διάλυση. Και ο Εθνικός Γαζώρου είναι στα πρόθυρα μεγάλων προβλημάτων, γι΄ αυτό και ο ιδιοκτήτης του, θέλει να παραχωρήσει το ΑΦΜ του. Οικονομικά προβλήματα έχουν και η Καλαμαριά με τον Πιερικό…
Σήμερα ήρθε στο φως και το πρόβλημα στον Φωκικό. Ο ιδιοκτήτης του, Σίμος Παπαδημητρίου, δήλωσε αδυναμία να συνεχίσει και δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει.
Μία – μία, οι ομάδες φτάνουν σε αδιέξοδο…
http://thessports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου