Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 20.30 ΣΤΟ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ , Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ή ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ?



Τέρμα τα ψέματα… Σήμερα το βράδυ θα γνωρίζουμε ποιος εκ των SKODA Ξάνθης και Ολυμπιακού Βόλου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Η ώρα του μεγάλου μπαράζ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20.30, Αθλητικό Metropolis, NOVA και OTE-TV) έφτασε και η αγωνία χτυπάει… κόκκινο. Οι δύο ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες για την σπουδαία αναμέτρηση και είναι αποφασισμένες να καταθέσουν ψυχή για να πετύχουν τον στόχο τους. Στο τέλος, όμως, ένας θα είναι ο νικητής… 

Οι «ακρίτες» του Νίκου Κεχαγιά έχουν ένα θεωρητικό προβάδισμα λόγω ποιότητας και εμπειρίας, όμως προβληματίζει η αγωνιστική απραξία περίπου 50 ημερών (μόνο φιλικά). Παράλληλα, υπάρχει η σημαντικά απουσία του Εστεμπάν Σολάρι, που θα είναι κοντά μόνο ψυχολογικά, ενώ πολύ δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Μπαξεβανίδης και Κομεσίδης, με την αποστολή να βρίσκεται όλη στη Θεσσαλονίκη από χθες. 

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό Βόλου, ο Νίκος Παντελής δεν 
υπολογίζει στους τραυματίες Καπετάνο, Καρρά, Κωστούλα και Κριστομπάλ, ενώ εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Κάριλ. Στην αποστολή είναι οι: Γκίτκος, Γεωργίου, Γιαλούσης, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Ρόκας, Πινδώνης, Κατσίκης, Γκούρμα, Ιωάννου, Μπρέσκα, Ζέρης, Κολημήτρας, Νικολιάς, Μόνχε, Μπόρας, Ντινόπουλος.

Κοσμοσυρροή στο «Βικελίδης»

Έντονο είναι το ενδιαφέρον και των φιλάθλων για το σημερινό μπαράζ. Εκατέρωθεν βεβαίως… Από την Ξάνθη αναμένεται να ξεκινήσουν το μεσημέρι δεκάδες λεωφορεία με φίλους της SKODA, που είναι «διψασμένοι» για να σταθούν στο πλευρό της ομάδας. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, με τον κόσμο, μέσα από την κερκίδα των Ξανθιωτών, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος. Οι οργανωμένοι έκαναν ό,τι μπορούσαν να για να ανορθώσουν το φρόνημα της ομάδας, με πυροτεχνήματα στην προπόνηση, αλλά και δείπνο πριν την αναχώρηση. Έντονη αναμένεται και η παρουσία των Βολιωτών φιλάθλων, που ετοιμάζουν μαζική εκδρομή στη Θεσσαλονίκη. Οι οργανωμένοι «Austrian boys» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ζητούν από τον κόσμος τους να… κοκκινίσει το «Βικελίδης». Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ξανθιώτες θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τη Θύρα 2 του γηπέδου, οι Βολιώτες από την απέναντι (θύρες 7 και 9) ενώ τα πέταλα θα παραμείνουν κλειστά. 


www.metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου