Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ - ΑΛΓΕΡΙΑ 2-4 , ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ....








Σε ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα με έξι γκολ η Αλγερία νίνησε 4-2 τη Νόριο Κορέα και της αρκεί μια ισοπαλία στο τρίτο και τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Ρωσία για να προκριθεί στο β΄' γύρο.
Πρακτικά η Ελλάδα βρίσκεται στην ίδια θέση με την Ρωσία και τη Νότιο Κορέα. Μόνο με νίκη στον τρίτο αγώνα προκρίνεται.
72':Γκολ για τη Νότιο Κορέα με σουτ από τον Κου Για-Τσέολ Με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Κου μειώνει σε 4-2 και ξαναδίνει ενδιάφερον στο ματς.
62':Γκολ για την Αλγερία με σουτ από τον Μπραχιμί.
50':Γκολ για τη Νότιο Κορέα με σουτ από τον Σον Χέουνγκ-Μιν Η Νότια Κορέα πέτυχε το στόχο της που ήταν να βάλει γρήγορο γκολ! Ο Σον πήρε τη μπάλα με πλάτη μέσα στην περιοχή και αφού γύρισε νίκησε με ωραίο αριστερό πλασέ τον Μπολχί (πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του).
πλασέ με το δεξί να γράφει το 4-1. Η Αλγερία γίνεται η πρώτη ομάδα από την Αφρική που πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε ένα ματς Μουντιάλ!
38':Γκολ για την Αλγερία με σουτ από τον Τζαμπού Η Αλγερία συνεχίζει το πάρτι! Ο Σλιμανί μπαίνει στην περιοχή και βγάζει ασίστ για τον Τζαμπού ο οποίος με άψογο αριστερό χαμηλό πλασέ στέλνει τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Σουνγκ-Ριόνγκ.
28':Γκολ με κεφαλιά από τον Χαλίς (Αλγερία) Τρομερή εξέλιξη στο ματς με την Αλγερία να πετυχαίνει και δεύτερο γκολ μέσα σε τρία λεπτά! Εκτέλεση κόρνερ του Τζαμπού από τα αριστερά και ο σέντερ μπακ Χαλίς πετάχτηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας της Νότιας Κορέας για να γράψει με καρφωτή κεφαλιά το 2-0 για τους Αλγερινούς!
26':Γκολ για την Αλγερία με σουτ από τον Σλιμανί Βαθιά μπαλιά από πίσω, ο Σλιμανί ξεχύθηκε στην πλάτη της άμυνας της Νότιας Κορέας και αφού κέρδισε στο σπριντ τα δύο στόπερ πλάσαρε ψύχραιμα τον αντίπαλο γκολίπερ για το 1-0!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα στο «Εστάδιο Χοσέ Πινέιρο» ο αγώνας ανάμεσα στη Νότια Κορέα και την Αλγερία, για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρολδάν Πέρεζ από την Κολομβία.
Ν. Κορέα-Αλγερία 0-0 (ΝΕΡΙΤ SPORTS, ΝΕΡΙΤ HD)
οι συνθέσεις των ομάδων
Ν. Κορέα (Μπο Χονγκ): Γιουνγκ, Γιουν, Κβον Κιμ, Χο Χονγκ, Γιονγκ Λι, Κι, Τσουνγκ Γιονγκ Λι, Κου, Χαν, Τσου Γιουνγκ Παρκ, Σον 
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Τσαν Σου Κιμ, Κουακ, Χουάνγκ, Μπο Κιούνγκ Κιμ, Χα, Κέουν Χο Λι, Γιόνγκ Γου Παρκ, Σιν Γουκ Κιμ, Γι, Σέουνγκ Γκιου Κιμ, Τζου Χο Παρκ, Μπέομ Γιουνγκ Λι
Αλγερία (Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς): Εμπολί, Μπουχέρα, Μεσμπά, Χαλίσε, Μαντί, Μεντζανί, Μπραχίμι, Φεγκουλί, Ντζαμπού, Μπενταλέμπ, Σλιμανί 
Στον πάγκο βρίσκονται οι: Μοχάμεντ, Γκουλάμ, Μπελκαλέμ, Γιεμπντά, Λασέν, Γκιλάς, Σουντανί, Ζεμαμούσε, Κανταμούρο, Ταϊντέρ, Μαχρέζ, Μοστέφα
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου