Σάββατο 7 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΛΙΒΙΑ 2-1 ΦΙΛΙΚΟ ( VID )




Έσπασε το "ρόδι" στο τρίτο κατά σειρά φιλικό παιχνίδι προετοιμασιας και μόλις μια εβδομάδα πριν έναρξη του Μουντιαλ , η εθνική μας ομαδα πηρε την νικη 
με 2-1, κόντρα στους αδύναμους Βολιβιανούς ,χωρίζοντας και στιγμής χαράς 
στους χιλιάδες ομογενείς μας που βρέθηκαν στο γήπεδο 
Red Bull Arena του New Jersey.

Σήμερα λες και ξεμπούκωσε η Εθνική μας έφυγε από καθαρά αμυντικό στυλ και έκανε σωρεία ευκαιριών μπροστά από την εστία του πορτιέρο της Βολιβίας.

ΥΓ: Ωραία ατμόσφαιρα απο τους ομογενείς που έκαναν το γήπεδο της Αμερικής να είναι λες και παίζουν στο Καραΐσκάκη.

ΥΓ1: Πολύ καλή η άμυνα μας έβγαζε με την μια κάθε υποψία κινδύνου στα καρέ μας αλλά μαζι με την μεσαία γραμμή έβγαλαν αρκετές
κάθετες μπαλιές και παίζοντας ομαδικά . 90αρα ' και πάλι ο Βαγγελαρας που και αυτήν την φορά ήταν κέρβερος στην άμυνα.

ΥΓ2: Ωραια εικονα απο την εθνικη με τρεξιματα , μαχητικοτητα στο μεγαλυτερο μερος ακομα και οταν η μπαλα ηταν χαμενη τα παιδια κυνηγουσαν λες και παιζουν στον τελικο , βεβαια καποια λαθη εγιναν αλλα πολυ μικρα ομως, οπως και χαλαροτητα μετα το δευτερο γκολ μας που εφερε το γκολ για τους φιλοξενουμενους.

ΥΓ3: Το ματς επρεπε να τελειωσει με μεγαλυτερη διαφορα ειδικα οταν κανεις μια ντουζινα φασεις μπροστα στην εστια τους. Βεβαια καλυτερα να τα χανεις τωρα παρα μεσα το Μουντιαλ.

ΥΓ4: Τωρα καταλαβα γιατι η Βολιβια δεν πηγε στο Μουντιαλ ,αλλα αυτοι ουτε στην απεναντι γωνια δεν θα μπορουσαν να πανε με τετοιο τερμα παλι καλα που εφαγε μονο δυο ,βεβαια εβγαλε και ποσα αλλα τετοιες εξοδους ουτε στην εξοδο του Μεσολογγιου τοσα θυματα .

ΥΓ5: Δεν τον ηθελε σημερα τον Γκεκα η μπαλα 4 τετ α τετ 0 γκολ!!!!!

ΥΓ6: Μια απορια ετσι στις 6 το πρωι. Σημερα η κερκιδα ηταν συλλογων ή της εθνικης ;;;;οεοεοεεο

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης (59' Ταχτσίδης), Μανωλάς (46' Βύντρα), Μόρας, Χολέμπας, Μανιάτης, Κατσουράνης, Κονέ (59' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (59' Φετφατζίδης), Σαμαράς (78' Χριστοδουλόπουλος) και Γκέκας (65΄Μήτρογλου).

Βολιβία: Κινόνιεζ, Ραλντέζ, Εγκουίνο, Γκουτιέρεζ, Μπεχεράνο, Μελεάν (Μπεχεράνο), Μοχίκα (46' Καρντόσο), Τσουματσέρο (68' Μιράντα), Μπεχεράνο (78' Αραστσαΐτα), Μορένο, Άρτσε.

Για το Ερασιτεχνικό Θεσσαλονίκης Μάριος Λουϊζος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου