Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Στην Αθήνα ο Λουιζίδης της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 για το συμβούλιο



Η διοίκηση Χαραλαμπίδη συνεχίζει ως έχει την προσπάθεια της ενόψει της νέας χρονιάς. Αύριο, μάλιστα, ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Γιάννης Λουιζίδης θα βρίσκεται στην Αθήνα, προκειμένου να παραστεί στο συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής για την επικύρωση της βαθμολογίας. 

Έτσι κι αλλιώς είναι να συζητηθούν κι άλλα ζητήματα, που αφορούν σίγουρα την ομάδα. Παράλληλα, οι «κοκκινόμαυροι» τις επόμενες μέρες θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανακοινώσεις, όσον αφορά τις ημερομηνίες δοκιμών για τις ακαδημίες. Πάντως, παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Απόλλωνα, άλλα φιλικά δεν έγιναν. 

Βέβαια, ο 26χρονος Πορτογάλος επιθετικός, Μπρούνο Νταλούζ, που δοκιμάστηκε σε ένα μόλις φιλικό παιχνίδι, αν μείνει ελεύθερος από τον Ερμή Αραδίππου, που λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει, εξακολουθεί να ενδιαφέρει τους «ροσσονέρι». 

Το θέμα είναι η διοίκηση ακόμη δεν έχει μιλήσει με κάποιον παίκτη από το ρόστερ της χρονιάς που έφυγε. Λίγες θα είναι εξάλλου οι ανανεώσεις, όπως έχει μεταφερθεί… Γι? αυτό και οι επαφές δεν έχουν ξεκινήσει, με τους ανθρώπους της διοίκησης να μη βιάζονται ιδιαίτερα.

www.metrosport.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου