Τρίτη 20 Μαΐου 2014

O 24oς ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΜΑΝΟΣ ΣΕΡΓΙΟΣ !!! Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ ( VID )


Αυτός είναι ο 24ος παίκτης έκπληξη που παίρνει στην αποστολή του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ο τεχνικός της εθνικής Ελλάδας Φερνάντο Σάντος.
Who is this… Manos Sergios?  Η περίφημη ατάκα του Σερ Αλεξ για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη περνάει πλέον,  με διαφορετικό όμως  τ’ όνομα του …επίμαχου ποδοσφαιριστή, απ’ τα χείλη των απανταχού Ελλήνων και αφορά στον παίκτη – βόμβα που έκρινε χρήσιμο να προσθέσει στο μουντιαλικό οπλοστάσιο της εθνικής ομάδας ο Φερνάντο Σάντος
Μα, ποιος είναι αυτός ο Μάνος Σέργιος, αναρωτιούνται  απόλυτα εύλογα από  σήμερα το μεσημέρι οι φίλοι της Εθνικής ομάδας και όχι μόνον. Ο άσημος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής έγινε το πρόσωπο των ημερών, καθώς κλήθηκε από τον Φερνάντο Σάντος, από το πουθενά και κόντρα σε κάθε πρόβλεψη, ως 24ος παίκτης στην αποστολή για τη Βραζιλία.
Το onsports.gr σας παρουσιάζει το βιογραφικό του παίκτη που κλέβει την παράσταση την τελευταία στιγμή στις επιλογές του τεχνικού της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.
Ο Μάνος Σέργιος γεννήθηκε το 1981 στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Αντίρριο από Βραζιλιάνους γονείς. Γρήγορα όμως οι γονείς του «για να νιώθουν σαν στη χώρα τους», όπως λέει ο ίδιος, μετακόμισαν στο Ρίο. Βέβαια αυτή είναι η μία φήμη… Η δεύτερη λέει ότι γεννήθηκε στο Ρίο της Βραζιλίας από Έλληνες γονείς. Έχεις σπουδάσει marketing και η βασική του δουλειά είναι υπάλληλος γραφείου. Ταυτόχρονα όμως αγωνίζεται ως  ποδοσφαιριστής στην ΑΠΕ Αντιρρίου. Έχει παίξει και σε ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών της Βραζιλίας.
Συλλογικό Επίπεδο: Έχει παίξει μπάλα σε πολλές ομάδες των μικρότερων κατηγοριών και αρκετές φορές ήταν από τους πρώτους σκόρερ. Κάποιοι μικροτραυματισμοί τον κράτησαν πίσω, αλλά τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν.
Εθνικό Επίπεδο: Για πρώτη φορά σε ηλικία 33 ετών ο Φερνάντο Σάντος τον κάλεσε στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στην προεπιλογή για το παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας.
Προσωπικές πληροφορίες
Γεννήθηκε: 5 Φεβρουαρίου 1981
Τόπος Γέννησης: Αντίρριο Αιτωλοακαρνανίας.
Ύψος 1,75μ
Θέση: Μέσος
Εθνική Ομάδα: Ελλάδα (2014)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου