Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΣΤΟN ΚΕΡΑΥΝΟ ΚΟΛΧΙΚΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ !!! ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΟΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ... !!! ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...








Από το 2012 ο  Δήμος Λαγκαδά ξεκίνησε το έργο κατασκευής επισκευής και ανάπλασης αποδυτηρίων και αποθηκευτικών χώρων για το γήπεδο του Κεραυνού Κολχικού . Έκτοτε μέχρι σήμερα , έχουν γίνει , ορισμένες κατασκευές , παρεμβάσεις στο χώρο που ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν .  Ο Προϋπολογισμός του έργου ήταν , 24.000 € με το ΦΠΑ , όπου το ποσό διασπάστηκε σε 2 χ 12.000 € . 

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Δήμου , έχει κριθεί έκπτωτος ο εργολάβος και έχει ανατεθεί σε άλλον εργολάβο η ολοκλήρωση αλλά και αυτή ποτέ δε προχώρησε γιατί όπως ισχυρίστηκε ο δεύτερος εργολάβος είχε οικονομικά προβλήματα με τη διοίκηση του Δήμου . Το Πνευματικό κέντρο που είναι δίπλα είχαν εξαρχής τον πρώτο εργολάβο με το συγκεκριμένο έργο . 

Για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου είχε δεσμευθεί ο ίδιος ο Δήμαρχος στη Διοίκηση του Συλλόγου τον Ιούλιο του 2013 , οτι θα γίνει επισπορά του γηπέδου που και αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το γήπεδο είναι σε άθλια κατάσταση όπου κάποιοι παίζουν με τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών , γηπεδούχων και φιλουξενούμενων.

Επίσης να τονίσουμε οτι ο Κεραυνός Κολχικού έχει μια από τις καλύτερες ακαδημίες στην περιφέρεια με 100 παιδιά και άνω να αγωνίζονται . Επίσης έχει συνεργασία με τηνΠΑΕ ΠΑΟΚ και η ομάδα του Κεραυνού παρά τις δυνατές αντιξοότητες κάνει μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ . 

www.eparxialagada.blogspot.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου