Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ : ΝΑΖΙΑΝΖΟΣ ΝΕΑΣ ΚΑΡΒΑΛΗΣ - ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ


Αύριο (5/3) το απόγευμα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, θα γίνει η στέψη του Κυπελλούχου της ΕΠΣ Καβάλας στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης. Θα είναι ο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης αυτός που θα σηκώσει τη κούπα ή ο Αετός Ορφανού;
Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της League και έφτασαν δίκαια μέχρι τον τελικό ξεπερνώντας δύσκολους «»σκοπέλους» με τελευταίους τον Μ.Α. Αντιφιλίππων και Ν.Ηρακλή Μυρτοφύτου αντίστοιχα.
Η αυριανή είναι μοναδική πρόκληση και για τους δύο συλλόγους αφού είναι η πρώτη φορά στην ιστορία τους που φτάνουν στο τέλος του δρόμου… στον τελικό της διοργάνωσης. Θα είναι μια ξεχωριστή διάκριση και επιπλέον θα έχουν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσουν την ΕΠΣ Καβάλας πέρα από τα όρια του νομού.
Ο Ναζιανζός έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι εδώ και τρεις εβδομάδες (αναβλήθηκε το παιχνίδι με τον Βύρωνα, είχε ρεπό η κατηγορία στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας) ενώ ο Αετός προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Κεραυνός Πέρνης (0-3) το απόγευμα του Σαββάτου 1 Μαρτίου 2014.
Θα έχει ιδιαίτερη σημασία η μάχη των δύο προπονητών, του Νίκου Καρακεϊσογλου και του Γιώργου Τίττη που επίσης ζουν τον πρώτο τους τελικό από τη θέση αυτή.
Θα δούμετον Γιώργο Μανάφη στον 4ο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου, αυτή τη φορά με την φανέλα του Αετού. Προηγήθηκαν τρεις τελικοί με τον Άρη Ακροποτάμου με δύο τίτλους και την ήττα το 2012 στο Βερούλειο από τον Ορφέα Ελευθερούπολης (με 1-2).
Θα δούμε στον τελικό πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει κούπα της ΕΠΣ Καβάλας, τον Καμπερίδη, τον Νάκου, τον Αραδούλη και τον Γούναρη με την φανέλα του Αετού Ορφανού και τον Β. Χατζηβασιλειάδη με αυτήν του Ναζιανζού. Τα υπόλοιπα στο στάδιο… Με την ελπίδα να βρεθούν οι φίλαθλοι στις κερκίδες, να μην υπάρξει ένταση, να είναι καλές οι καιρικές συνθήκες και να γίνει ένας καλός αγώνας που όλοι θα χαρούν. 
Η ταυτότητα του τελικού σεζόν 2013-2014
Ναζιανζός Νέας Καρβάλης- Αετός Ορφανού
Ημερομηνία: Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014
Ώρα: 17.00
Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Ελευθερούπολης
Διαιτητές: Δημήτρης Κωνσταντινίδης, Βασίλης Καραβασίλης, Γιώργος Λάζαρης
4ος διαιτητής: Θανάσης Βερνέζης

http://www.kavala-sports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου