Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ...



Αθλητικό κέντρο με πλαστικό γήπεδο θα ετοιμάσει για τον Θερμαϊκό Θέρμης ο Δήμαρχος Θέρμης ο Θεόδωρος Παπαδόπουλος όπου δείχνει οτι θα κάνει το επόμενο άλμα από την Α1 στην Γ Εθνική και θα στευθεί νταμπλούχος πρωταθλητής μιας και είναι και κυπελλούχος  . Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Δήμαρχος σε εκπομπή αθλητική σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης . Ο Δήμαρχος αρχικά ερωτήθηκε για το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ και ανέφρερε τα εξής :

«Η ενέργεια είναι μία και συγκεκριμένη και αφορά την προσφυγή του δήμου κατά της απόφασης του γενικού γραμματέα της περιφέρειας που ακύρωσε την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Σε 10 μέρες περίπου θα συνεδριάσει η επιτροπή και θα αποφανθεί το δίκαιο των ισχυρισμών του δήμου. Για μας η αξιοποίηση της δημοτικής μας περιουσίας προς όφελος των πολιτών μας αλλά και η προσέλκυση της επένδυσης είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση μας. Όσο καθυστερεί χάνουμε χρήματα και θέσεις εργασίας.
Εγώ είμαι σίγουρος ότι η απόφαση θα είναι θετική για τον δήμο. Και έπειτα θα γίνει ο διαγωνισμός οπότε ευελπιστώ σε ένα με ενάμισι μήνα να έχει τελειώσει η όλη διαδικασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου