Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ : 43ος ΤΕΛΙΚΟΣ : ΓΣ ΗΛΊΟΥΠΟΛΗΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ





ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



43ος Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας

ΓΣ Ηλιούπολης – Θερμαϊκός Θέρμης

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Καυτανζόγλειο Στάδιο και ώρα 14.45



Με την υποστήριξη

Του Συνδέσμου Ο.Τ. Α. Νομού Θεσσαλονίκης

Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.)

«Φροντίζουμε το περιβάλλον – Επενδύουμε στο μέλλον – Έργα πνοής»



Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και ο Θερμαϊκός Θέρμης, σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα τεθούν αντιμέτωπα στον 43ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 14.45 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ο.Τ. Α. Νομού Θεσσαλονίκης, Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) «Φροντίζουμε το περιβάλλον – Επενδύουμε στο μέλλον – Έργα πνοής».

Η ομάδα της Ηλιούπολης (έτος ίδρυσης 1994) η οποία προήλθε από τη συγχώνευση των σωματείων, Αναγέννηση Ηλιούπολης, Ορφέας Ηλιούπολης και Αστραπή Κυψέλης προκρίθηκε στον Τελικό καθώς απέκλεισε τον Ιάσωνα Αυγής (1-0, Χατζηνικολαϊδης 86’), αφού ο α’ ημιτελικός είχε λήξει με σκορ 2-2.

Σε Τελικό συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της από τη καθιέρωση του θεσμού. Την πρώτη φορά, την περίοδο 2006 – 2007, αναδείχτηκε Κυπελλούχος κερδίζοντας στον 36ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΜ τον Παύλο Μελά με σκορ 2-0.

Για να φτάσει στο φετινό Τελικό ο ΓΣ Ηλιούπολης απέκλεισε και την περσινή κυπελλούχο, ΑΠΕ Λαγκαδά (4-2), τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (0-1 στην παράταση) και τους Ακρίτες Συκεών (0-2).

Η ομάδα της Θέρμης (έτος ίδρυσης 1949) συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΜ και προκρίθηκε σ’ αυτόν καθώς απέκλεισε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (2-1, Φαρμάκης 19’ , Καζατζίδης 33’ – Γεροθανάσης 2’ ), αφού ο α’ ημιτελικός είχε λήξει με αποτέλεσμα 0-0.

Για να φτάσει στον Τελικό ο Θερμαϊκός Θέρμης απέκλεισε και τον ΠΑΟ Ν. Επιβατών (0-2), το Φοίνικα Καλαμαριάς (1-2 στην παράταση) και τον Αστέρα Αμπελοκήπων (2-3).

Γενική είσοδος στο Στάδιο και τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ.

www.epsm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου