Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΠΣΜ : ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ



Μετά από 2 συγκλονιστικούς ημιτελικούς ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Ιάσων Αυγής όπου έληξε με 1-0 υπέρ της Ηλιούπολης και 2-1 ο Θερμαϊκός Θέρμης απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου έχουμε τον τελικό ανάμεσα στην Ηλιούπολη και τον Θερμαϊκό Θέρμης.

43ος Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας



ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

43ος Τελικός Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας

ΓΣ Ηλιούπολης – Θερμαϊκός Θέρμης

Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Καυτανζόγλειο Στάδιο και ώρα 14.45

Με την υποστήριξη

Του Συνδέσμου Ο.Τ. Α. Νομού Θεσσαλονίκης

Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.)

«Φροντίζουμε το περιβάλλον – Επενδύουμε στο μέλλον – Έργα πνοής»

Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης και ο Θερμαϊκός Θέρμης, σωματεία που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας θα τεθούν αντιμέτωπα στον 43ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Μακεδονίας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 14.45 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με την υποστήριξη του Συνδέσμου Ο.Τ. Α. Νομού Θεσσαλονίκης, Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (Φο.Δ.Σ.Α.) «Φροντίζουμε το περιβάλλον – Επενδύουμε στο μέλλον – Έργα πνοής».

Η ομάδα της Ηλιούπολης (έτος ίδρυσης 1994) η οποία προήλθε από τη συγχώνευση των σωματείων, Αναγέννηση Ηλιούπολης, Ορφέας Ηλιούπολης και Αστραπή Κυψέλης προκρίθηκε στον Τελικό καθώς απέκλεισε τον Ιάσωνα Αυγής (1-0, Χατζηνικολαϊδης 86’), αφού ο α’ ημιτελικός είχε λήξει με σκορ 2-2.

Σε Τελικό συμμετέχει για δεύτερη φορά στην ιστορία της από τη καθιέρωση του θεσμού. Την πρώτη φορά, την περίοδο 2006 – 2007, αναδείχτηκε Κυπελλούχος κερδίζοντας στον 36ο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΜ τον Παύλο Μελά με σκορ 2-0.

Για να φτάσει στο φετινό Τελικό ο ΓΣ Ηλιούπολης απέκλεισε και την περσινή κυπελλούχο, ΑΠΕ Λαγκαδά (4-2), τον ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου (0-1 στην παράταση) και τους Ακρίτες Συκεών (0-2).

Η ομάδα της Θέρμης (έτος ίδρυσης 1949) συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΜ και προκρίθηκε σ’ αυτόν καθώς απέκλεισε τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (2-1, Φαρμάκης 19’ , Καζατζίδης 33’ – Γεροθανάσης 2’ ), αφού ο α’ ημιτελικός είχε λήξει με αποτέλεσμα 0-0.

Για να φτάσει στον Τελικό ο Θερμαϊκός Θέρμης απέκλεισε και τον ΠΑΟ Ν. Επιβατών (0-2), το Φοίνικα Καλαμαριάς (1-2 στην παράταση) και τον Αστέρα Αμπελοκήπων (2-3).

Γενική είσοδος στο Στάδιο και τιμή εισιτηρίου 5,00 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου