Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΜΑΔΥΤΟΥ , ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΑΜΩΤΟΥ , Επιστροφή στα πρωταθλήματα μετά απο απουσία ενός χρόνου. Ακούγεται έντονα οτι ο Ελλήσποντος Μαδύτου αλλά και η Μακεδονία Καλαμωτού θα αγωνίζονται κανονικά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΜΥΡΤΣΟΣ : ΑΡΕΝΑ θα κάνει τον ΜΑΡΑΘΩΝΑ ... Νέος προπονητής στον Μαραθώνα Καλαμαριάς ο Γεώργιος Μύρτσος αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΑΡΕΝΑ FM 89,4 του Ν. Πετρουλάκη . Καλη επιτυχία... Γιώργο καλή κίνηση γιατί πραγματικά το Ραδιο Θεσσαλονίκη δε σου ταίριαζε .

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΗ ΡΑΙΔΕΣΤΟ : Παραμένει προπονητής ο Παρούτογλου στη Ρεδαιστό και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΨΩΜΑΣ ΣΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ : Παρόλο που διευηκε το Ρουβίκωνα ... και υποβιβάστηκε ο Ψωμάς θα παραμείνει προπονητής της ομάδας μιας και η Διοίκηση αναγνωρίζει το έργο του στα τμήματα υποδομών .

ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ : Κινητικότητα παρατηρείται στον ΑΟ Μεσήμβριας και στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ολοκληρωθούν κάποιες κινήσεις.

NEA ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΤΕΑ : Επιστροφή του Κώστα Αλμπανίδη για τον Μελλιτέα σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στην ομάδα του Παπάφειου.

Ο ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙ : Ο πρώην τεχνικός του Μεσημερίου θα είναι πλέον προπονητής στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ : Ελεύθερος απο τον Ατρόμητο Αγίου Αντωνίου έμεινε ο Κυριάκος Σιδηρόπουλος . 

πηγή :  http://stathis1963.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου