Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΙΚΡΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...

ΑΠΕΛ : Τέλος ο Γεραγώτης απο την ΑΠΕΛ , μάλλον θα παίζει κάπου Δυτικά

ΑΕΑ - ΒΟΡΡΑΣ : Εις σάρκαν μιαν ... Συνχώνευση θα έχουμε κατα πάσα πιθανότητα στου Αμπελόκηπους

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Ο Καραγιαννίδης στον Αργοναύτη με στόχο την άνοδο στην Β' Κατηγορία

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΕΡΑΙΑΣ : Παρελθόν αποτελεί ο υπηρεσιακός προπονητής Βαλάντης Σπανίδης . 

ΔΡΑΣΗ ΑΔΡΑΜΕΡΙΟΥ : Ξεκίνησε δυναμικά τη χρονιά με πολύ αξιόλογες κινήσεις.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ : Εχει είδη χρισθεί στα ποδοσφαιρικά στέκια απο τις κινήσεις που κάνει ως φαβορί για την άνοδο στην Α1 . Επαγγελματικές κινήσεις με όραμα απο τη Διοίκηση του Εθνικού. 

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ : Σύμφωνα με τις τελευταίες μας πληροφορίες την ομάδα θα αναλάβει ο κ. Μίλκας Παναγιώτης

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΟΛΧΙΚΟΥ : Ο νέος πρόεδρος κ. Κρυωνάς δήλωσε : Το ποδόσφαιρο σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι ενα μέσο ψυχαγωγίας και διασκέδασης και έτσι θα πρέπει να παραμείνει. Στόχος του Κεραυνού να παλαίψει για την άνοδο ". Η περσυνή χρονιά ήταν απόλυτα επιτυχημένη για τον Κεραυνό όπου τερμάτισε στη 2η θέση και ο κ. Πετρίδης Σάββας ο πρώην πρόεδρος δηλώσε : " Παραδίδω τον Κεραυνό Κολχικού σε δυνατά χέρια απλα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε θα ειμαι μπροστά σαν προεδρος αλλά θα ενισχυσω ηθικα και οικονομικα την ομάδα όσο μπορώ. Πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα στον πρόεδρο και τον Κεραυνό Κολχικού "  

ΝΙΚΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ : Δυναμικά ξεκίνησε η Νλικ Ηρακλειου τον προγραμματισμό της. Είδη μιλαει με παίχτες και επίσης θα γίνει και μια εκδήλωση για την αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε. 

ΞΥΛΟΥΠΟΛΗ : Εβγαλε Διοίκηση . Η ομάδα οργανώνεται σωστά


ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗΣ : Ο Κοκλώνης δεξιός μπακ χαφ απο τους Ερασιτέχνες του Αγροτικού Αστέρα είναι η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ Πολιχνης . Ο πρόεδρος κ. Γρηγοριάδης δήλωσε οτι "φέτος που επιστρέφουμε στη Β κατηγορία έχουμε υψηλούς στόχους και θα ενισχυθούμε σημαντικά. Στόχος είναι τα πλει οφ" 

Πηγή : Μετροσπορτ , Αθλητικά Νέα , 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου