Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ : ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ξεκινάει το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ και η Α1 με τους 2 υποομίλους έχουν την τιμητική τους. Η 1η αγωνιστική κρύβει αρκετά παιχνίδια τα οποία είναι αμφίρροπα και ντέρμπι , στην παράδοση αλλά στους αγωνιστικούς χώρους είναι απλά παιχνίδια. Ξεκινάμε με τον 1ο υποόμιλο :

ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΙΝΔΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΥΛΑΙΑΣ : Η Ομόνοια δείχνει οτι θα κάνει μια καλή χρονιά φέτος και θα στηριχτεί ως επι το πλείστον στις δικές της δυνάμεις με ένα νεανικό σχήμα , το ίδιο όμως και ο Εθνικός Πυλαίας . Το παιχνίδι σαν 1η αγωνιστική το βλέπω Χ.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΟΧΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ : Ο Εθνικός Σοχού μετά τον υποβιβασμό απο τη Δ Εθνική , θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στη νέα κατηγορία κάνοντας ένα καλό ξεκίνημα , όμως ο Ποσειδώνας είναι δυνατή ομάδα και δείχνει οτι θέλει να πρωταγωνιστήσει. Το παιχνίδι το βλέπω 2.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ - ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Ο Ελλήσποντος με ένα νεανικό σχήμα θα παραταχθεί απέναντι στον νεανικό και επίσης μαχητικό ΑΣ Νεάπολης. Ο Ελλήσποντος θα έχει τη βοήθεια της έδρας όπου παίζει καθοριστικό ρόλο και βλέπω το παιχνίδι 1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ - ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ : Η Ενωση Συκεών πέρσυ έχασε την άνοδο στο τέλος. Όμως αποκόμισε πολλές εμπειριες απο την Α1 και φέτος θα τις αξιοποιήσει ανάλογα. Το παιχνίδι κυμαίνεται στο 2 μιας και ο Αστέρας δεν έχει την απαιτούμενη εμπειρία .

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΝΕ Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης φιλοξενεί τον ΠΑΟΝΕ σε ένα παιχνίδι που θα δείξει πολλά. Τόσο ο ΓΣ Ηλιούπολης τόσο και ο ΠΑΟΝΕ πιστευω οτι θα πρωταγωνιστήσουν στην Α1. Είναι δυνατές ομάδες πειθαρχημένες και ξέρουν για ποιο λόγο αγωνίζονται στην Α1. Επίσης , έχουν πολλή οργάνωση. Το παιχνίδι το βλέπω 1Χ

Ρεπό η Δόξα Πενταλόφου

2ος Υποόμιλος

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ : Μεγάλο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Λαγκαδά όπου η τοπική ΑΠΕΛ θα φιλοξενήσει τον Μακεδονικό Λητής. Η ΑΠΕΛ ενισχύθηκε σημαντικά και θέλει να κάνει μια πορεία δυνατή απο την άλλη ο Μακεδονικός είναι γερό σκαρί και δυνατή ομάδα. Το παιχνίδι το βλεπω για Χ.

ΠΟ ΜΑΛΑΚΟΠΗΣ - ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ : Ο ΠΟ Μαλακοπής λίγο έλειψε πέρσυ να κάνει την έκπληξη και να ανεβει κατηγορία . Διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και ένα καλό σύνολο. Απο την άλλη ο Θερμαϊκός είναι κι αυτός ενδυναμωμένος. Το παιχνίδι πάει για Χ.

ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΔΙΓΕΝΗΣ ΜΟΝΟΛΟΦΟΥ : Ο Μαραθώνας αντιμετοπίζει την φετινή εκπληξη της κατηγορίας τον Διγενή Μονολόγου και λέμε εκπληξη γιατί ένα χωριό 300 κατοίκων κατάφερε να έχει ομάδα στην μεγάλη κατηγορία. Οι νεοφώτιστοι και ο Μαραθώνας και ο Διγενής θα προσπαθήσουν να δείξουν οτι δίκαια βρίσκονται εδώ. Το παιχνίδι πάει για 1Χ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ : Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στην Δ Εθνική και φέτος θα αγωνίζεται στην Α1. Όμως θέλει να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο και να δείξει οτι παραμένει το αφεντικό.Απο την άλλη ο Ελευθεριακός θέλει κι αυτός το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσει καλα. Το αποτελεσμα το βλέπω για 1.

ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΠΑΟ Δ. Οι δυο ομάδες έχουν φέτος να δείξουν πολλά , ο ΠΑΟ Κουφαλίων θέλει να επιστρέψει στην Δ Εθνική και ο ΠΑΟΔ να κάνει μια καλή πορεία και γιατί οχι και την άνοδο. Το παιχνίδι το βλέπω Χ.

Εδώ σας παραθέτουμε το χάρτη της Α;1 κατηγορίας για να βλέπετε τις αποστάσεις...


Προβολή Α1 2012-13 σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου