Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΝΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ...

Στο φετινό πρωτάθλημα κατεβαίνουν και αρκετές ομάδες που παλαιότερα είχαν γράψει τη δική τους ιστορία αλλά για διαφόρους λόγους σταμάτησαν να αγωνίζονται και επαναδραστηριοποιουνται.  

Απόλλων Ζαγκλιβέριου : Ο θρυλικός Απόλλων απο το Ζαγκλιβέρι όμαδα και χωριό με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου διέκοψε για μια χρονιά και ξανα... φέτος προς τη δόξα τραβά... Ο Απόλλων θα αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία στον 6ο όμιλο. ( Μένει απο την περιοχή να ξανακατέβει και ο Ομβριανός Πετροκεράσων για να δέσει το γλυκό...)περισσότερα νέα για τον Απόλλων μπορείτε να δείτε κι εδώ. http://apollwnzagliveriou.blogspot.gr/

Θερμαϊκός Θεσσαλονίκης : Η ιστορική ομάδα των σιδηροδρομικών κατεβαίνει με μια ελπίδα , να αναπτερώσει το όνομα της και να δημιουργήσει ξανά την μεγάλη έδρα που είχε παλαιότερα. Ο Θερμαϊκός αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία στον 2ο όμιλο.

Νέα Πολιτεία Ευόσμου : Η Νεοκτιστη περιοχή του Ευόσμου στον Περιφερειακό μετά απο αρκετά χρόνια αποκτά και τη δική της ομάδα . Η Νέα Πολιτεία Ευόσμου θα αγωνίζεται στην Γ Κατηγορία στον 1ο όμιλο.
Κυψέλη Νεάπολης : Ομάδα απο την Νεάπολη που δίνει βάση στις ακαδημίες . Η ομάδα θα αγωνίζεται στην Γ ' Κατηγορία στον 2ο όμιλο.

Δράση Αρδαμερίου : Η ιστορική Δόξα Αρδαμερίου κατεβαίνει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους . το Αρδαμέριον βρίσκεται περίπου 7 χλμ απο την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας στο ύψος της Γερακαρούς. Το Αρδαμέρι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση χωριού γιατί στα παλαίοτερα χρόνια ήταν μέχρι και Μητρόπολη στην περιοχή της Χαλκιδικής ( Μητρόπολη Αρναίας - Αρδαμερίου - Αγίου Όρους )
Θύελλα Περιστερώνα : Η Θύελλα μετά απο αρκετά χρόνια κατεβάζει ξανά ομάδα και πλέον το χωριό της Περιστερώνας θα ακούγεται περισσότερο ( πλέον μένει και η Πλατεία να κατεβάσει ομάδα...)

Απόλλων (ΠΑΟΚ) Ανοιξιάς : Αν και η ομάδα λεγόταν Απόλλων απο την ίδρυση της τελικά άλλαξε ονομασία και έγινε ΠΑΟΚ Ανοιξιάς. Η Ανοιξιά είναι ένα δραστήριο χωριό κοντά στον Ασκό και μαζί με όλα τα γειτονικά χωριά της περιοχής με εξαιρεση μέχρι στιγμής την ΑΕ Λευκούδα και τον Αστέρα Φιλαδελφείου που δε κατεβαίνουν  θα αγωνίζεται στη Γ ' Κατηγορια στον 4ο όμιλο.

ΔΕΝ κατεβαίνει ο Α.Π.Σ. Σοχού. όπου απ ότι φαίνεται ο Σοχός δε μπορεί να σηκώσει 2 ομάδες επίσης δε κατεβαίνει Νεστωρ Όσσας , δε κατεβαίνει Ηρακλής Μοδίου , Άγιος Δημήτριος ( πέρσυ έτρωγε μόνο 5+ ) Μακεδονικός Μοναστηρίου ( κρίμα για το χωριό του Δέλλα ) Φίλιππος Χαλκηδόνας , ΑΣ Κωφών Β. Ελλάδος , Μέγας Αλέξανδρος Ελλήνων, Έσπερος Σταυρούπολης , Ηρακλής Ροτόντας ,Ηρακλής Μοδίου , Ομβριανός Πετροκεράσων , Ελλήσποντος Μαδήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου