Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΙΛΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ


ΕΝΩΣΗ ΣΥΚΕΩΝ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ:
Σε φιλικό που έγινε στις Συκιές ο Εθνικός Μαλγάρων νίκησε την Ενωση με 1-0 χάρη σε ένα γκολ που πέτυχε ο Μαρίνης με πέναλτι σε ανατροπή του Γκοτζαμάνη. Δεν έπαιξε από την Ενωση ο νεοαποκτηθείς τελευταία Αλέκος Παπαδόπουλος πρώην παίκτης των νέων του ΠΑΟ, του Μαρκό και της Ηλιούπολης.
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΔΗ:
Η διοίκηση του Εθνικού Μαλγάρων εύχεται στον Ταξίδη που τραυματίστηκε και έφυγε από το γήπεδο με το ασθενοφόρο ταχεία ανάρρωση.
ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΚΡΙΘΙΑΣ-ΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗ:
Φιλική νίκη πέτυχε ο Ελλήσποντος επί του ΑΣ Νεάπολης με σκορ 3-2. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Μοκέντι (2) και Ματούλας και για τη Νεάπολη Μουμτζής και αυτογκόλ.
ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ-ΠΑΟΔ:
Παπατζίκος και Σαρηγιαννίδης πέτυχαν τα γκολ στη φιλική νίκη του Θερμαικού επί του ΠΑΟΔ ο οποίος είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Καζάνα. Σε αναζήτηση τερματοφύλακα εξάλλου είναι ο ΠΑΟΔ για να κλείσει το ρόστερ του.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ-ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ:
Με γκολ των Σιδηρόπουλου, Ζάρκου, Διαμαντή Στόικου και Κουτσίδη η ΑΠΕΛ μετά από πολύ καλή εμφάνιση νίκησε τον Μακεδονικό με 4-1 (1-0).
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ-ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ:
Ηττα για τον Μακεδονικό από τον Καμπανιακό με 2-1 και ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε προηγηθεί στο σκορ με τον Μπουλαλά.
ΠΑΟΝΕ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ:
Καλύτερος από άλλες εμφανίσεις ο ΠΑΟΝΕ νίκησε τον Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1 (0-0). Τα γκολ για την ομάδα του Ζήση Τσέκου πέτυχαν οι Ρετζέπογλου και Τζέλος.
ΑΕ ΚΡΗΝΗΣ Β’ ΕΠΑΝΟΜΗΣ:
Φιλική ήττα για την ΑΕ Κρήνης από τη β’ ομάδα της Επανομής με 1-3.  Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Τομπουλίδης. Την Δευτέρα η ΑΕ Κρήνης θα έχει νέο τεστ με τον Αγ. Ιωάννη.
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ:
Γιούρης, Αθανασιάδης και Κολιός πέτυχαν τα γκολ του Φοίνικα. Την Κυριακή σε νέο φιλικό θα υποδεχτεί τον Αργοναύτη.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ ΕΛΠΙΔΑΣ:
Φιλική ισοπαλία για τη Δόξα με την ακαδημία Κούη. Το γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο Κιτσούκης. Την Τρίτη η Δόξα θα έχει νέο τεστ με τον Αστέρα Αμπελοκήπων.

WWW.SPORTOUVORRA.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου